O nama

Top Gun Milers

Dobro došli! Upravo se nalazite na stranici web shopa Top Gun Milers prodavaonice koja za Vas donosi najnovije trendove iz avijatičarskog svijeta koje inspirira strast za brzinom i adrenalinom povezana sa autentičnim stilom i kvalitetom.  

 

Zagrebačka tvrtka Manufactum d.o.o. otvorila je dućan Milers na Svačićevom trgu 1 u Zagrebu krajem 2003. godine te je nekoliko godina to bilo jedino mjesto gdje se mogla kupiti kožna galanterija. Prelaskom na novu lokaciju Passage Cibona (Savska 28) tvrtka se u potpunosti fokusirala na proizvode američkog dobavljača Top Gun, čije ime sada prodavaonica i nosi.

Nadahnut vojnom industrijom i popularnošću mornaričke škole Top Gun, Top Gun® Fashion osnovan je 1996. u Queensu, New York. Slijedeći standarde savršenstva i trajnosti koji su korišteni u školi Top Gun, cilj je uspostaviti iste standarde i u modi. Poduzeće je prilikom izrade i dizajna jakni usredotočeno na korištenje istih materijala koje su piloti nosili tijekom svoje obuke – izdržljive tkanine i prave kože najviše kvalitete. Prilikom izrade i dizajna jakni koriste se tehničke specifikacije koje piloti nose dok lete te se kvaliteta stavlja na prvo mjesto, čime je poduzeće i danas vrlo ponosno.

Top Gun Milers je prodavaonica u kojoj možete pronaći mnoštvo artikala nadahnutih američkim stilom te bogat asortiman kojeg čine muške i ženske kožne jakne, bomber jakne, hoodie majice, kape, naočale, torbe, traperice te majice.

 

Posjetite nas u našoj prodavaonici te se i sami uvjerite u kvalitetu naših proizvoda!

Košarica